OM CATJA

Här har jag lämnat ordet fritt till mina uppdragsgivare:

"Catja är en alltid lika pålitlig spindel i nätet när vi anlitar Marklund Film.
När Catja är med på inspelningar känner jag mig som beställare lugn."

Nils Carlberg, Partner Learnways AB
www.learnways.com

Jag har haft förmånen att få arbeta med Catja i en mängd olika projekt i snart 25 år.
Hon tillhör en av de personerna som förstår värdet utav att lägga till de där sista 20% av insatsen som ger 80% av upplevelsen. Hennes breda erfarenhet och kunskap gör att hon har lätt för att lösa uppgifter i stort som smått, med en fysisk insats, teknisk lösning eller kreativ problemlösning. Hon ser möjligheterna, tar eget ansvar och bidrar med idéer som gör att man kan hitta nya vägar. Hon är rak, hon är ärlig och hon vågar påpeka om saker inte är genomtänkta eller att det kanske finns andra vägar att gå.

Ann-Louise Brandt, administrativ chef/ marknadschef, Berghs school of communication
www.berghs.se


"Hon skapar alltid en god stämning på arbetsplatsen genom att vara genuint intresserad av att team och skådespelare mår bra. Hon kan "ta folk" på ett självklart, direkt och naturligt sätt, som gör att vi och många andra upplever det som om vi känt Catja i alla tider. Hon är dessutom helt prestigelös och tvekar aldrig att hoppa in och lösa problem som uppstår, vare sig det handlar om att snabbt möblera om en lägenhet, eller att på nolltid få fram Sveriges grövsta kätting!
Kort sagt, Catja har egenskaper som det finns alldeles för lite av: hon är positiv, öppen och totalt orädd för nya utmaningar."

Tore Marklund, Producent, Marklund Film AB
marklundfilm.com

"Catjas styrka är att få människor i balans i livet.

Hon står för kvalitet och hållbart engagemang och har en inre motivation som gör att man alltid är nöjd som kund och som arbetsgivare."


Anna Hansson, VD, Niana friskvård AB
www.niana.se